Talantu konkurss 5. – 12. klasēm



Par veiksmīgu pasākumu vecāku nedēļas laikā ir jāuzskata arī Talantu konkurss 5. – 12. klasēm, kurš norisinājās skolas aktu zālē un apliecināja, ka vissvarīgākais cilvēkā ir savu spēju un talantu apzināšanās sevī, lai saprastu savu vienreizīgumu, garīgo spēku un prieku par savu varēšanu, kas sniedz stimulu turpmākajai attīstībai. Konkursu organizēja un vadīja 10. klase.

Tā laikā klātesošie priecājās par balsu skanīgumu dziesmā un dzejā, par raito dejas soli, sportisko atraktivitāti, par iemaņām mūzikas instrumentu spēlē un gleznošanā, kā arī fantāzijas izpaudumu ārējā izskatā.
Nomināciju „Veiklākais sportists’’ ieguva 6. klases izglītojamais Ņikita Vasiļjevs par žonglēšanu ar bumbu un karatē elementu demonstrēšanu, nomināciju „Raitākais dejas solis’’- 11. klases izglītojamā Evija Vanaga par atraktīvo hip-hop deju, nomināciju „Skanīgā balss’’- 7. klases izglītojamā Anastasija Mašņuka un 8. klases izglītojamā Dana Steļmaka, nomināciju „Labākais daiļlasītājs’’- 7. klases izglītojamā Līga Semjonova, nomināciju „Ironiskā anekdote’’- 5. klases skolnieces: Oksana Vasiļjeva un Linda Juško, savukārt nominācijas: „Virtuozais spēlmanis’’un „Veiksmīgākais mākslinieks’’ ieguva 7. klases izglītojamā  Anastasija Mašņuka. Paldies klašu audzinātājiem par ieinteresētību un atbalstu.