10. klases iesvētības

Katru gadu mūsu skolā notiek iesvētības, kad 11. klase iesvēta 10. klasi vidusskolnieku kārtā. Arī šogad, 21. oktobrī, notika  skolas pasākums “10. klases iesvētības”. Mēs, 11. klase, pārbaudījām cik desmitie ir sportiski, radoši, spējīgi, atjautīgi un vienoti.
Protams – kā tad var iztikt bez pārģērbšanās! Arī šogad bija izdomāta interesanta pārģērbšanās. Visas nedēļas garumā no 17.10. līdz 21.10. mēs piedāvājam 10. klasei pabūt citā lomā: pirmdien - pokemoni, otrdien – lauksaimnieki, trešdien – cilvēki 90s gados, ceturtdien – pensionāru diena, piektdien tika veltīta militārajam stilam. Bija ļoti jauki skatīties gan pašiem uz sevi, gan uz citiem. 10. klase bija ļoti atsaucīga!
Pasākuma noslēdzošais posms norisinājās sporta zālē, kur  notika “Jautri starti”: “Krustiņi - nullītes”, “Supercilvēki purvā”, “Pēcpusdienas rosme”, “Robins Hoods”, “Visums”. 10. klases izglītojamie un klases audzinātāja Natālija pierādīja, cik viņi ir vienoti un sportiski, ar godu izturēja visus pārbaudījumus!
Arī 10. klases klases audzinātājai Natālijai tika piedāvāts uzdevums “Atmini!”: kā viņa labi pārzina savus izglītojamus. Klases audzinātāja tika ļoti labi ar šo uzdevumu! Mūs visus iepriecināja ar savu dziesmu 6. klases skolniece Evelīna Rusecka. Paldies viņai!
Un pēdējais uzdevums - svinīgā zvēresta izpilde un 10. klases kārtīga iesvētīšana vidusskolnieku kārtā. Mēs, 11. klases izglītojamie, centāmies panākt to vienotību un arī mudināt 10. klasi būt saliedētākiem.
Pateicamies visiem par atbalstu pasākuma organizēšana un novadīšanā – dir. vietn. ārpuskl. darbā Līgai Kūliņai, sporta skolotājam Edgaram Gaidamovičam, dir. vietn. saimnieciskajos jautājumos Ingai Jakovlevai, skolas laborantam Vitālijam Kņazevam un, protams, manai 11. klasei!
>
11. klases audzinātāja Irina Malāne

Atsauksmes no 10. klases izglītojamajiem!

10. kl. skolnieki un klases audzinātāja ir ļoti gandarīti ar 10. iesvētīšanas pasākuma nedēļu. Visas nedēļas garumā skolēni ļoti cienīgā, taču aizraujošā veidā tika aicināti ģērbties un iejusties dažādos stilos (pokemonu stils, lauksaimnieku stils, 90. gadu stils, pensionāru stils un militārais stils). Skolēni ļoti centās atbilst pieteiktajam stilam, kas atspoguļojas arī fotogrāfijās.
11. klases skolēni, kas iesvētīja desmitos, savlaicīgi bija sagatavojušies noslēguma iesvētīšanas pasākumam, sarūpējot dažādas fiziskās aktivitātes, kuras bija ļoti jautras un asprātīgas. Tāpat netika aizmirsta arī klases audzinātāja, kurai bija jāpilda īpašs tests "Cik labi es pazīstu savus audzināmos skolēnus" .Taču pašās beigās 10. klases skolēni devuši zvērestu cienīgi pavadīt vidusskolas gadus Ilūkstes Sadraudzības vidusskolā un kā pārsteigumu saņēmuši saldo kūku noskaņojumam, ābolu grozu veselības stiprumam un laba vēlējumus turpmākajiem 3 vidusskolas gadiem.
Sirsnīgākie pateicības vārdi 11. klases skolēniem un
klases audzinātājai Irinai Malānei!