Atvērto durvju dienas Ilūkstes Sadraudzības vidusskolā


No 22.04. – 24.04. jau tradicionāli norisinājās Atvērto durvju dienas vecākiem, kuru laikā tika piedāvāta iespēja vērot savu bērnu darbu mācību stundās, tikties ar skolas vadību, degustēt  skolas  pusdienas, noskatīties Talantu koncertu, piedalīties pasākumā „Andersena pasaku brīnumzemē’’, kā arī izjust gandarījumu par kopsadarbības iespējām Ģimeņu sporta svētkos: „Tētis, mamma un es – draudzīga ģimene”.
Koncerta laikā klātesošie un vecāki, vecvecāki priecājās par izglītojamo balsu skanīgumu dziesmā un dzejā, par iemaņām mūzikas instrumentu spēlē un gleznošanā, par atjautību prāta spēlēs un oratora mākslā.
Vislielāko pārsteigumu sagādāja fizikas skolotājs Jānis Sniķeris, kurš klātesošos iepriecināja ar muzikālo priekšnesumu. Paldies skolotājam par drosmi un radošumu!
Par koncerta jauko gaisotni rūpējās skolotājas: Ineta Galvāne, Līga Kūliņa, Benita Malaja, Natālija Besprozvannaja un Irina Malāne, par vizuālo noformējumu talantīgā un vienmēr atsaucīgā skolotāja Inese Vuškāne, par emocionālā noskaņojuma uzturēšanu skolas direktore Alite Kudiņa, veltot uzmundrinājuma vārdus un aicinot  dalībniekus nepārtraukt sevis pilnveidošanu arī turpmāk.
Interesanti un aizraujoši bija Ģimeņu sporta svētki 24. aprīlī, kuros piedalījās 3 vecāku komandas, pārstāvot  bērnus, kas mācās 1. – 4. klasē un arī 3 vecāku komandas, kā bērni mācās 5. – 8. klasē. Komandas spēkiem mērojās 8 atraktīvos sacensību veidos. Spraigā  cīņā  1. – 4. klašu grupā uzvarēja Lapeško ģimene, 2. vietu izcīnīja Kūliņu ģimene, bet  trešo – Orss-Orlovsku ģimene, 5. - 8. klašu grupā pārliecinoši uzvarēja Vasiļjevu ģimene, 2. vieta – Formaņicku ģimenei,  bet 3. vieta – Tumareviču ģimenei.  Īpaša pateicība tika izteikta par komandas sporta formas oriģinalitāti  Orss-Orlovsku  un Kūliņu ģimenei, kā arī Vasiļjevu ģimenes vecmāmiņai par dalību, sportiskās formas saglabāšanu un sportiskā gara uzturēšanu visās šīs ģimenes paaudzēs.
Liels gandarījums par skolas padomes, izglītojamo pašpārvaldes iesaistīšanos un atbalstu veiksmīgai dažādu aktivitāšu norisei.
Paldies visiem, kas iesaistījās Atvērto durvju dienu vecākiem organizēšanā un norisē!