Sveiciens skolotājiem Ilūkstes Sadraudzības vidusskolā



Oktobra pirmās nedēļas nogalē skolās, bērnudārzos un medijos tradicionāli tiek sumināti skolotāji.
3. oktobrī dienas nodaļas 12. klases skolēni iepriecināja skolotājus svētkos. Baudot kafiju un ēdot svētku torti, skatoties skolēnu uzfilmēto video, skolotāji apmeklēja dažādu mācību priekšmetu stundas. Video kadros skolēni atraktīvi atklāja savus aktieru un režisoru talantus. Savukārt skolotāji varēja pasmaidīt par sevi. Pēc jautrā ceļojuma pa skolu kā viena no dāvanām skolotājiem tika pasniegts zīmējums „Skolotāju kolektīva portrets”. Šī darba autore 9. klases skolniece Annemarija Jelinska katrā portretā attēlojusi skolotāja individualitāti.

Kamēr skolotāji atpūtās, 12. klases skolēni vadīja stundas. Arī tā bija atziņām bagāta diena un cits redzējums uz skolotāja profesiju.
Jaukās dienas novakarē Ilūkstes kultūras centrā kopā ar novada citu skolu pārstāvjiem sveicām kolēģus, kas darbam skolā veltījuši garus un „apaļus” gadus – Inesi Vuškāni, Irinu Malāni, Veslavu Linčiku un Vladimiru Novikovu.
Patiess prieks un lepnums visiem bija par mājturības un sociālo zinību skolotājai  Veslavai Linčikai piešķirto nomināciju „Gada skolotājs” Swedbankas rīkotajā konkursā.
Neklātienes nodaļas audzēkņi skolotājus sumināja 11.oktobrī. Skolotāji aktīvi piedalījās spēlēs un atjautības uzdevumu risināšanā, savukārt audzēkņi viņiem pasniedza Diplomus par „labām un teicamām” sekmēm.