Zinību dienas norises skolā.



Ilūkstes Sadraudzības vidusskolā Zinību dienas norises katra mācību gada sākumā ir iespējams izdzīvot divreiz - tiekoties gan ar dienas, gan neklātienes nodaļas izglītojamajiem, izglītojamo vecākiem un viesiem. Uzsākot jauno mācību gadu, ļoti svarīgi apzināties, kas paveikts iepriekšējā mācību gadā un arī vasaras periodā, kādas jaunas attīstības perspektīvas  gaidāmas šajā mācību gadā.
Skolas direktore A.Kudiņa pateicās pedagogiem par augstiem sasniegumiem, gatavojot izglītojamos novada un valsts mēroga olimpiādēm, konkursiem, par izglītojamo iesaistīšanu zinātniski pētniecisko darbu un projektu izstrādāšanā, kā arī par sava mācību priekšmeta popularizēšanu. Netrūka pateicības vārdu skolas tehniskajiem darbiniekiem par pašaizliedzīgu darbu skolas telpu sagatavošanā jaunajam mācību gadam, gan pašvaldībai, vecākiem un skolas padomei par skolas aktivitāšu atbalstu. Par īpašiem sasniegumiem skolas attīstībā  skolotāja – novatora nosaukums tika piešķirts sākumskolas skolotājai Līgai Kūliņai.
Skolas padomes priekšsēdētāja Natālija Formanicka izteica pateicību skolas direktorei par lielu ieguldījumu skolas vides un labvēlīgā mikroklimata veidošanā.
Īpaši nozīmīga pirmā skolas diena bija pašiem mazākajiem - pirmklasniekiem, viņu vecākiem un vecvecākiem. Patīkamu noskaņu pirmklasniekiem radīja 12. klases izglītojamo un viņu audzinātājas R.Ošmjanskas, Zaļo Zemnieku partijas pārsteiguma balvas, kā arī klases audzinātājas L.Kūliņas dāvinātās” zināšanu atslēdziņas”. Darbīgs un atbildīgs mācību gads būs arī 9. un 12. klašu izglītojamajiem, lai veiksmīgi sagatavotos un nokārtotu valsts pārbaudes darbus.
Savukārt 14. septembrī, skola savas durvis vēra izglītojamajiem, kas izvēlējušies iegūt  vidējo izglītību, apgūstot programmas neklātienē.
Mācību gads ir sācies. Lai mums visiem pietiek izturības, radošās izdomas, loģiskās tālredzības, aizrautības un veiksmes,  2013./2014. mācību gadu vadot!