Olimpiskā diena 2013



2013. gada 27. septembrī Ilūkstes Sadraudzības vidusskolā notika Olimpiskā  diena, kuras moto bija „Esam sportiska ģimene”. Sports ir cilvēka dzīves neatņemama sastāvdaļa. Skolas direktore Alite Kudiņa svinīgi atklāja Olimpisko dienu skolā, uzsverot veselīga un sportiska dzīvesveida nozīmīgumu mūsdienās.
Nav noslēpums, ka skola ir otrās mājas, tāpēc plkst. 9:30 sporta skolotājs Vladimirs Novikovs  un 11. klases izglītojamie pulcēja mūsu skolas „ģimeni” uz rīta vingrošanu,  lai  pamodinātu savus skolas biedrus un sagatavotu viņus turpmākām dienas aktivitātēm.
Līdz plkst. 11:00 izglītojamie darbojās savā skolā. 1. – 4. klašu izglītojamie piedalījās zīmējumu konkursā „Esam sportiska ģimene”, spēlēja „Tautas bumbu” un labprāt piedalījās aktivitātē „Sports un dejas”, savukārt 5. – 12. klašu izglītojamie piedalījās domrakstu konkursā „Esam sportiska ģimene”. Visi izglītojamo darbi priecēs skolotāju, izglītojamo un vecāku acis izstādē „Olimpiskā diena 2013”.
Plkst. 11:00 visi draudzīgi devāmies uz Ilūkstes stadionu, lai piedalītos Olimpiskās dienas ietvaros organizētajās sporta sacensībās.
Izglītojamo pašpārvaldes sporta ministrijas pārstāvis Vladimirs Tumarevičs