Zinību diena Ilūkstes Sadraudzības vidusskolā



Zinību dienas pasākums šogad notika skolas priekšpusē, kurš pulcēja vienkopus gan skolēnus, skolotājus, administrāciju un citus skolas darbiniekus, arī krietnu pulku vecāku, lai kopā papriecātos par veikumu iepriekšējā mācību gada nogalē un vasaras periodā, lai rastu priekšstatus par novitātēm jaunajā mācību gadā un ar īpašu noskaņu uzņemtu skolas saimē dzīvespriecīgos pirmklasniekus audzinātājas Ineses Vuškānes vadībā, kā arī jaunos skolotājus: Edgaru Gaidamoviču un Ilzi Baleišu.

Skolas direktore Alita Kudiņa ar lielu gandarījuma sajūtu pasniedza pateicības 8. klases skolniekiem: Lindai Jegorovai, Alīnai Vasiļjevai, Aleksejam Formanickim par veiksmīgu piedalīšanos LVA organizētajā konkursā "Kā var iemācīties citu valodu? Protot savu valodu'', Jevģēnijai Boiko par sīvas konkurences izturēšanu, startējot Garās pupas konkursā, kā arī latviešu valodas un literatūras skolotājai Zinaīdai Ķederei par skolēnu kvalitatīvu sagatavošanu konkursiem. Savukārt skolotājai Veslavai Linčikai tika piešķirts skolotāja - novatora 2016 tituls par augstiem sasniegumiem gatavojot skolēnus novada, reģiona, valsts un starptautiska mēroga konkursiem (konkursu, izstāžu dalībnieki un uzvarētāji-A.Vasiļjeva, L.Juško, L.Jegorova, Z.Bjalkovska, E.Rusecka, O.Lazdāne, A.Vasiļjeva)
Īpaši pateicības vārdi tika veltīti arī skolas tehniskajiem darbiniekiem par pašaizliedzīgu darbu skolas sagatavošanā jaunajam mācību gadam, vecākiem par skolas aktivitāšu atbalstu.
Savu uzrunu skolas padomes vārdā teica Tatjana Baltmane, akcentējot skolas pozitīvo lomu bērnu attīstībā, viņu radošo spēju izkopšanā, kā arī pateicoties skolas direktorei par skolas gatavību mācību un audzināšanas darbam, skolotājiem par labvēlību un sirsnīgumu, tehniskajiem darbiniekiem par regulāru kārtības uzturēšanu skolā.
Līksmām zvana skaņām skanot nu jau 1. klases skolnieces rokās, visi skolnieki devās uz pirmo audzināšanas stundu.
Lai mums pietiek radošās izdomas, loģiskās tālredzības, aizrautības un veiksmes 2016./2017. mācību gadā!
 
Dir. vietn. ārpusklases darbā Līga Kūliņa