Koncerts „ Mana mīļa māmuliņa, mani mīļi audzināja...”



Viens vienīgs vārds – „ MĀMIŅA", bet tas sevī ietver tik daudz: atbildību, maigumu, patvērumu un tam visam pāri stāv mātes mīlestība.
11.maijā  Ilūkstes Sadraudzības vidusskolā  norisinājās Māmiņdienai veltīts koncerts, kurš priecēja mūsu mīļās māmiņas un vecmāmiņas.
Svētku koncertu atklāja skolas direktore Alite Kudiņa, pateicās māmiņām un vecmāmiņām par aktīvu sadarbību ar klases audzinātājiem, aktīvu iesaistīšanos skolas padomē, dalību skolas un klases dzīvē, novēlot katru turpmāko dienu saules, siltuma, mīlestības, laimes un stipras veselības pilnu. Koncertā laikā varēja baudīt burvīgu skolas 1.-4.klašu un 5.-9.klašu koru un individuālo izpildītāju sniegumu (skolotāja Daina Paukšte), vērot tautiskā deju kolektīva „Dzirkstelīte” dejotprieku (skolotāja Līga Kūliņa), bērnu teātra priekšnesumus (skolotāja Inese Vuškāne un Tamāra Riekstiņa). Skolēni deklamēja sirsnīgus dzejoļus un veltīja savām māmiņām, vecmāmiņām mīļus un siltus vārdus.Visus priecēja arī interešu izglītības pulciņu skolēnu radošo darbu un zīmējumu izstāde (skolotāja Veslava Linčika)
Pēc koncerta direktore īpaši pateicās, uzdāvinot svētku klinģeri, visiem dziedātājiem, dejotājiem, mazajiem aktieriem un skolotājiem, kas ne tikai skaisti dzied, dejo, spēlē teātri, bet arī čakli darbojas lietiškās mākslas pulciņā.
Mīlēsim un saudzēsim mūsu māmiņas un vecmāmiņas biežāk, ne tikai Mātes dienā!