Karaļa balle Ilūkstes Sadraudzības vidusskolā

Ilūkstes Sadraudzības vidusskolā gatavojoties lielajai karaļa ballei, skolas telpas tika skaisti sapostas un izdekorētas. Lai viesi varētu baudīt īstu mākslu, skolēni sev un viņiem par prieku bija izveidojuši īpašu Ziemassvētku zābaciņu izstādi. Zābaciņi bija pašdarināti, tāpēc jau tie bija tik īpaši un skaisti.
19.decembrī Ilūkstes Sadraudzības vidusskolā ieradās no dažnedažādākajām valstīm prinči un princeses, kuri bija sarūpējuši vairākus balles priekšnesumus. Pats balles karalis aicināja klātesošos uz dejām, īpaši gracioza bija polonēze. Ieradusies uz karaļa balli bija arī pati galvenā feja- skolas direktore A.Kudiņa. Skolas direktore apbalvoja čaklākos skolēnus par sasniegumiem mācībās un aktīvu piedalīšanos skolas sabiedriskajā dzīvē, kā arī tos skolēnus, kuri piedalījās izstādes veidošanā.
Balle bija lieliska un lielā egle mirdzēja! Ballē ieradās arī Ziemassvētku vecītis ar dāvanu maisiem. Skolēni aicināja Ziemassvētku vecīti jautrās rotaļās. Visi balles viesi bija sajūsmā par šo pasākumu, kurš vēl ilgi paliks atmiņā ar krāšņajiem tērpiem, pārdomātajiem balles priekšnesumiem, kas bija kā dāvanas karalim un jauko svētku sajūtu, kuru visi kopā uzbūra balles viesi.