Ilūkstes Sadraudzības vidusskola ar dažādiem pārsteigumiem sagaidīja nākamos pirmklasniekus

16. februārī Ilūkstes Sadraudzības vidusskolas administrācija un klases audzinātāja Līga Kūliņa, aicināja nākamos pirmklasniekus un viņu vecākus uz tikšanos. Skolas direktore Alita Kudiņa prezentācijas veidā iepazīstināja ar skolā piedāvātajām programmām, iespējām un skolas tradīcijām.
Klātesošos priecēja muzikāls sveiciens Gabrielas Hukeres un Evelīnas Ruseckas izpildījumā. Skolotāja Līga Kūliņa nākamajiem pirmklasniekiem un viņu vecākiem sagādāja dažādus pārsteigumus, iepazīstinot ar savu klasi. Ģeogrāfijas skolotāja Jolanta Ščerbakova arī sagādāja pārsteigumus, demonstrējot dažādas iespējas darbā ar interaktīvo tāfeli bioloģijas kabinetā. Vislielākais pārsteigums mazos pirmklasniekus un viņu vecākus gaidīja skolas kafejnīcā! Noslēgumā katrs nākamais pirmklasnieks dāvanā saņēma “burvju pildspalvu” ar skolas nosaukumu un bukletu par iespējām skolā.
Visi interesenti un tie, kas nevarēja ierasties, tiek aicināti uz nodarbībām Ilūkstes Sadraudzības vidusskolā 31.martā plkst.14.00. Mēs Jūs ļoti gaidīsism!
 
4.klases audzinātāja Līga Kūliņa