Mums ir spēks, kad darbojamies kopā!



No 8. līdz 15. janvārim skolā tika organizēta matemātikas nedēļa. Matemātika! Mācību priekšmets, kas ne visiem bērniem ir tas mīļākais...
Tomēr sākumskolas skolotājas Līga Kūliņa, Inese Vuškāne, Benita Malaja un Ineta Galvāne skolēniem pierādīja, ka arī matemātika var būt aizraujoša, radoša, atraktīva nodarbošanās! Pasākum mērķis bija rosināt skolēnus būt vērīgiem, atjautīgiem, saskatīt nepieciešamību izmantot ciparus un figūras ikdienas dzīvē.
             15. janvārī notika matemātikas pēcpusdiena, kurā piedalījās 8 komandas no 1.- 4. klasei. Pasākuma gaitā skolēni aizrautīgi pildīja dažādus radošus matemātiskos uzdevumus, veidoja figūras, minēja mīklas. Pasākuma gaitā valdīja ļoti sirsnīga gaisotne. Tā bija īpaša diena, jo katrs skolēns izjuta savu nozīmīgumu.
Pasākuma noslēgumā 1.vietas ieguvēji saņēma diplomus, arī pārējās komandas dalībnieki tika sumināti. Saldas balvas saņēma arī viktorīnas uzvarētāji: Katrina Baltmane, Mikus Gustavs Kūliņš, Evelīna Rusecka, Andris Jelinskis, Gabriela Lidija Hukere.